Márciusi Kikelet túrák a Tisza-tavon

2017. március 4. - 2017. március 25. Szabics Kikötő 1500 Ft, 1000 Ft
Márciusi Kikelet túrák a Tisza-tavon
2017. márciusi szombatokon 11 órától vezetett túrák a Szabics Kikötő szervezésében.
Madárhang, madártoll és madárfészek felismerő játékkal és különleges meglepetésekkel várjuk a kirándulókat. A rügyek fakadnak, az ártéri erdő énekesmadarai lassan visszatérnek és énekükkel jelzik a területüket.
Madárhangtól kezd hangos lenni a nád, a gyékény és az erdő is. A Tiszavirág Ártéri Sétaút és az Örvényi Pákász Tanösvény útvonalán haladó gyalogtúra során a madarakkal való ismerkedést szakvezető segíti.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

-10%
Tavaszköszöntő napok
Csodálja meg a tavasz színeiben megújuló Tisza-tó mesebeli világát, a természetnek egy igazán különleges, romantikus arcát! Fedezze fel velünk az ébredező természetet a mesebeli Tisza-tónál! Relaxáljanak a madárcsicsergős reggeleken, éttermünk teraszán, tóra néző kilátással egy puha plédbe burkolózva. Kell ennél romantikusabb?! Sőt, most ajándék Tisza-tavi Ökocentrum belépővel lepjük meg Önöket!
14 900 HUF / fő / 1 éj -től
Gyertyafényes esték
Töltsön romantikus estéket varázslatos hangulatban a csodálatos Tisza-tónál! Csodálja meg a mesés Tisza-tavi naplementét egy pohár bor vagy szerelmi bájitalunk társaságában gyertyafényes vacsora közepette! Különleges páros masszázzsal és késői elutazási lehetőséggel ajándékozzuk meg Önt és Párját!
19 900 HUF / fő / 1 éj -től
Kényeztető Vital Csomag
Látogasson el a Tisza Balneum Hotel****-be és legyen részese, igazi kényeztető napoknak, melyek testileg és lelkileg is feltöltik. Csomagunkban most frissítő masszázzsal, hidromasszázs fürdővel és frissítő vital-drinkkel lepjük meg Önöket! Egy kis kényeztetés Önnek is jár!
17 900 HUF / fő / 1 éj -től
Nagycsaládos kikapcsolódás
Látogasson el családjával a Tisza Balneum Hotelbe és ismerjék meg ezt a különleges vízi világot. Különleges fakultatív programokkal, egyedülálló környezettel és családbarát szolgáltatásokkal várjuk Önöket! Most családos Tisza-tavi Ökocentrum belépővel ajándékozzuk meg Önöket! Felhívjuk figyelmüket, hogy a nagycsaládos csomag min. 2 felnőtt és 3 gyermek esetén vehető igénybe!
16 900 HUF / fő / 1 éj -től
20% kedvezmény a nagyszülőknek
Együtt a nagyszülőkkel
Töltsön felejthetetlen napokat családjával a Tisza-tó partján. Minden korosztály számára izgalmas és élményekkel teli napok várnak Önre és családjára! Amennyiben nagyszülőkkel érkeznek, nekik 20 % kedvezményt biztosítunk. (Érkezéskor személyi igazolvány bemutatása szükséges a nagyszülők részéről!)
15 900 HUF / fő / 1 éj -től
Egyedül, mégis meghitt családban
Csodálja meg gyermekével a Tisza-tó vadregényes világát, a természet átváltozásának látványát és illatát! Válogassanak különféle családi fakultatív programjaink közül!
18 900 HUF / fő / 1 éj -től
Senior csomagajánlatunk
Ajánlatunk nyugdíjasok részére Csomagunk csak nyugdíjas igazolvány felmutatásával vehető igénybe! Töltődjön fel a hangulatos természetben! Tegyen egy délutáni sétát a Tisza-tó őszi színekben pompázó partján, élje át a természet csodálatos látványát, illatát! Csodálja meg szállodánk teraszán a romantikus Tisza-tavi naplementét egy pohár bor társaságában!
12 900 HUF / fő / 1 éj -től