Tisza-tó DJ Tour Fest

2017. augusztus 11. - 2017. augusztus 12. Tiszafüred Szabadstrand
Tisza-tó DJ Tour Fest

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Tisza-tavi nyár, 2 éjszaka
Legyen aktív élmények részese a tündérfátylas Tisza-tó partján nyári pihenése alkalmával!
21 900 HUF / fő / 1 éj -től
Tisza-tavi nyár, 4 éjszaka
Legyen aktív élmények részese a tündérfátylas Tisza-tó partján nyári pihenése alkalmával!
19 900 HUF / fő / 1 éj -től
Tisza-tavi nyár, 6 éjszaka
Legyen aktív élmények részese a tündérfátylas Tisza-tó partján nyári pihenése alkalmával!
18 900 HUF / fő / 1 éj -től
Meghosszabbítva 2017. 08. 23-ig
1 éjszakás nyári csomag
Foglalja le szállását egy éjszakára a Tisza Balneum Hotelben!
19 900 HUF / fő / 1 éj -től
Két keréken
Töltse aktívan pihenését párjával és fedezze fel a Tisza-tó varázslatos élővilágát kerékpárral! Most ajándék egynapos kerékpárhasználattal és 1 db sisakkamera használattal ajándékozzuk meg Önöket!
24 900 HUF / fő / 1 éj -től
Két keréken – csoportosan
Töltse aktívan pihenését barátaival, munkatársaival és fedezze fel a Tisza-tó varázslatos élővilágát kerékpárral! Most ajándék egynapos kerékpárhasználattal és túravezetéssel egybekötött kerékpártúrával ajándékozzuk meg Önöket! Ajánlatunk minimum 10 fő egyidejű foglalása esetén érvényes!
24 900 HUF / fő / 1 éj -től
Romantikus nyári esték
Töltsön romantikus estéket varázslatos hangulatban a csodálatos Tisza-tónál! Csodálja meg a mesés Tisza-tavi naplementét egy pohár bor vagy szerelmi bájitalunk társaságában gyertyafényes vacsora közepette! Különleges páros masszázzsal és romantikus meglepetéssel várjuk Önöket!
24 900 HUF / fő / 1 éj -től
Gyertyafényes esték
Töltsön romantikus estéket varázslatos hangulatban a csodálatos Tisza-tónál! Csodálja meg a mesés Tisza-tavi naplementét egy pohár bor vagy szerelmi bájitalunk társaságában gyertyafényes vacsora közepette! Különleges páros masszázzsal és késői elutazási lehetőséggel ajándékozzuk meg Önt és Párját!
19 900 HUF / fő / 1 éj -től
Kalandra fel!
Ha nyár, akkor kaland! Ha kaland, akkor nem más, mint az ország első Kalandszigete Tiszafüreden! Ajánlatunkban egy komplex belépőjeggyel ajándékozzuk meg Önt és Családját! Biztosak lehetnek benne, hogy mozgalmas napok elé néznek, ha ellátogatnak a kalandos Tisza-tó partjára! Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
23 900 HUF / fő / 1 éj -től
Senior csomagajánlatunk
Ajánlatunk nyugdíjasok részére Csomagunk csak nyugdíjas igazolvány felmutatásával vehető igénybe! Töltődjön fel a hangulatos természetben! Tegyen egy délutáni sétát a Tisza-tó partján, élje át a természet csodálatos látványát, illatát! Csodálja meg szállodánk teraszán a romantikus Tisza-tavi naplementét!
12 900 HUF / fő / 1 éj -től
Vakáció egyedül, meghitt családban
Csodálja meg gyermekével a nyári forgatagában pompázó Tisza-tó vadregényes világát, a természet zsongásának magával ragadó energiáját! Válogassanak különféle családi fakultatív programjaink közül!
26 900 HUF / fő / 1 éj -től
Vadászat a Tisza-tónál
Csomagunk kizárólag érvényes vadászati engedélyről szóló dokumentum felmutatásával foglalható. További egyéb hasznos információkat az alábbi oldalon talál: www.fovenyesvadasztarsasag.hu
15 900 HUF / fő / 1 éj -től