Jó tudni

Összegyűjtöttük azokat a hasznos információkat, amiket Jó tudni, mielőtt a Kalandsziget szolgáltatásait igénybe vennéd. Lássuk!

Mit tartalmaznak a belépő árak?

  • Kötélpályák használatát a testmagasságnak megfelelően
  • Max. 3 óra mászási lehetőséget
  • Biztonsági felszerelések használatát
  • Szakszerű oktatást a gyakorló pályán
  • Animátori segítséget
  • Ha szükséges mentést a pályáról
  • Balesetbiztosítást a Kalandsziget egész területére

Mit tartalmaznak az egyéni belépőjegy árak?

Sétajegy:

A sétajegy, az alap belépő a Kalandszigetre, a jegy megváltása nélkül nem lehet a Kalandsziget területére belépni. Továbbá magába foglalja a csónak használatát oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást. A Kalandsziget játékaira nem jogosít fel, de ha kedved lenne kipróbálni valamelyik játékot, akkor beszámítjuk az általános jegy árába.

Óriás csúszópálya:

A jegy 1 csúszást tartalmaz, amit a 400 méteres pályán lehet felhasználni. Tartalmazza a balesetbiztosítást. Az Óriás csúszópályát 12 éves kortól, 35 kg testsúly felett és 100 kg testsúly alatt lehet használni.

Gyerekjegy:

A gyerek jegy 100 - 135 cm alatti kalandorok számára alakítottuk ki, amit a gyerek pályákon lehet felhasználni. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást.

Diákjegy:

Diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe. Tartalmazza a 135 cm feletti pályák megmászását. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást.

Felnőttjegy:

A felnőtt belépő a 135 cm feletti kalandorok számára alakítottuk ki. Tartalmazza az összes kötélpálya megmászását kivétel a gyerekpályákét. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást is.

Családi jegy:

A gyerek és felnőtt jegyek kombinációja. Nem szab határt magasság korlátnak, tehát 135 cm alatt és 135 felett is igénybe lehet venni. Tartalmazza az összes kötélpálya megmászását. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást is.

Mászófal jegy

A különleges formatervezésű mászófalat minden korosztály használhatja és teheti próbára ügyességét 1 alkalommal. Tartalmazza a balesetbiztosítást.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

  • Készpénz
  • Bankkártya
  • Szabadidőkártya: SZÉP Kártya*** (OTP, K&H, MKB)

***A SZÉP-kártyás fizetési lehetőség egyelőre szünetel, de hamarosan újra él. Más kártyákkal továbbra is lehet fizetni. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért!