Fontos információk

Összegyűjtöttük azokat a hasznos információkat, amiket Jó tudni, mielőtt a Kalandsziget szolgáltatásait igénybe vennéd. Lássuk!

Letöltések
Mennyire biztonságosak a pályák?

A kalandpályák maximális biztonságot nyújtanak vendégeink számára. Minden reggel gondoskodunk a pályák ellenőrzésről, szükség esetén azonnali javításáról. Napi ellenőrzésekkel biztosítjuk a garantált biztonságot.

Milyen nehézségi szintek vannak?

  • Gyerek kezdő és haladó kötélpályák (100 cm – 135 cm)
  • Kezdő és középhaladó kötélpályák (135 cm-től illetve 150 cm-től)

Milyen magassághoz van kötve a pályahasználat?

A gyerekpályákat 100 cm-től használhatják a gyerekek kortól függetlenül, szülői felügyelettel és segítséggel. A kezdő pályánkat 135 cm-től illetve a középhaladó pályánkat 150 cm-től lehet igénybe venni. Az óriás csúszópályát 12 éves kortól, 35 kg testsúly felett és 100 kg testsúly alatt lehet használni.

Milyen ruhát érdemes viselni?

Zárt sportcipő, kényelmes, laza sportos ruházat és ajánlott bicikliskesztyű használata. A pályák használata előtt ajánlott minden értéket, ékszert zárt helyen tárolni. Csomagmegőrzésre a Kalandszigeten biztosítunk lehetőséget.

Mennyi idő alatt teljesíthetők a pályák?

A mászási idő a park telítettsége, a pályák nehézsége valamint a mászó személy tapasztalatán múlik. A mászási időkeret biztosítja szinte az összes pálya teljesítését, ügyességtől függően.

Szükséges-e előre bejelentkezni?

Csoport esetében mindenképp (telefonon vagy e-mailben). Családi, vagy egyéni mászás esetén is érdemes tájékozódni telefonon a park telítettségéről.

Az időjárás mennyire befolyásolja a pályahasználatot?

Általános szabályokról a Pályahasználati szabályzatban és a Házirendben tájékozódhattok.
Tartós vihar esetén a mászás szünetel. Minden más esetben szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! Amennyiben bizonytalanok vagytok, hogy az időjárási körülmények miatt elinduljatok-e, javasoljuk, hogy a honlapon található telefonszámon érdeklődjetek a helyi időjárásról!

Mi a felelősségvállalási nyilatkozat és miért szükséges a kitöltése?

A felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével vendégeink elfogadják a Pályahasználati szabályzatot és a Házirendet.

A felelősségvállalási nyilatkozatot kötelező (minden alkalommal) kitölteni?

Igen, de a zökkenőmentesebb bejutás érdekében, ha tehetitek, otthon töltsétek ki! A dokumentumot a letöltések alatt találjátok.