Szolgáltatásaink


Kalandpályák

Az összesen 140 játékelemből álló, különböző nehézségű pályák pókhálószerű egymásra épülésének és átjárhatóságának köszönhetően soha nem látott szabadságot nyújtanak a kreatív játékosoknak arra, hogy kedvük szerint próbára tegyék erejüket és bátorságukat.

A gyerkőc kötélpályán a legkisebbek profi alpintechnikai felszereléssel a méretükre tervezett, de a felnőttekével pontosan megegyező izgalmas akadályokat küzdhetnek le a fák közötti élményelemeken.

Mászófal

A különleges formatervezésű mászófal és kilátó a kalandpark legemblematikusabb játékeleme, amely nem csupán esztétikumában egyedülálló.

A 15 méter magas falon a mászóutak kialakításának lehetősége végtelen, így egyaránt feledhetetlen élményt nyújt a falmászással ismerkedőknek és a profi versenyzőknek egyaránt. Különleges kialakításának köszönhetően mozgássérültek is használhatják.


Óriás csúszópálya

A mászótorony tetejéről induló 400 méteres kötélcsúszda nem csupán a szabadon siklás élményével ajándékoznak meg, hiszen a magasból kivételes kilátás nyílik nem csak a Kalandszigetre, hanem a Tisza-tóra is. A kilátó torony akadály-mentesített, speciális emelő szerkezet segítségével juthatnak fel a mozgásukban korlátozottak. Az Óriás csúszópályát 12 éves kortól és 35 kg-os testsúlytól 90 kg-ig lehet használni.

Egyéb szolgáltatások

  • Fészek-tanösvény a lombkoronaszinten
  • Trambulin