Megközelítés

A Kalandsziget megközelítése, térképek, információk.

Waze alkalmazással:

Waze alkalmazás letöltése

Személygépkocsival

Budapest felől az M3-as autópályán Füzesabonyig (114 km), majd onnan a 33-as számú főúton Debrecen irányában (36 km), vagy Debrecen irányából (76 km) a 33-as számú főúton juthatunk el Tiszafüredig. Szolnok irányából a 4-es számú főközlekedési úton, majd a 34-es számú főúton haladva érhető el a város.

Tiszafüred városán belül Füzesabony felől érkezve az első közlekedési lámpa előtti, Debrecen irányából a második közlekedési lámpa utáni kereszteződésben a MOL benzinkút iránya felé tartva a vasúti átjárót követően jobb irányba fordulva érhető el a Panoráma Étterem és Kalandsziget Pénztár, a Kalandsziget Kalandpark fogadóépülete.

Autóbusszal

Megközelíthető naponta több járattal is Budapestről: a Stadion- és a Népliget buszpályaudvarról, továbbá Debrecenből, Egerből, Miskolcról, Salgótarjánból, valamint Szolnokról.

Vonattal

Budapest felől megközelíthető a Keleti- és a Nyugati-pályaudvarról a 80-as vonalon füzesabonyi átszállással, onnan pedig a 108-as vonalon haladva a debreceni szárnyvonalon. Szolnok felől: a Budapest, Szolnok, Cegléd, Karcag vasútvonalon.